Hösten 2018

Publicerat av Åsa den

Höstens 2018  VÄLKOMNA!

  • AW – kören startar 20 september. Läs mer här.
  • FMT Behandlingscenter AB har fortsatt Avtal med Landstinget Sörmland 2019 gällande FMT-funktionsinriktad musikterapi och MRR-musikgympa rörelse och röst. Välkomna att boka oss för 2019 Läs mer här
  • Ny forskning gällande FMT-funktionsinriktad musikterapi publicerat i : JOURNAL OF BIOMEDICAL AND HEALTH INFORMATICS, VOL. X, NO. X, X 2018 1 Läs mer här.
  • 27/10. Nu är studien om Musikgympa Rörelse och Röst klar!
    Miriam Hellman Ben-Neji, ST läkare på Strängnäs VC presenterade den på inspirationsdagarna för alla ST läkare i Sörmland. Därefter körde vi ett pass med alla. Det var härligt att se och höra femtiotalet läkare ge sig hän och ta ut svängarna. Rörelse, koordination, balans, andning, avspänning, munmotorik, rösten…allt i en fin mix!
    Många positiva kommentarer!
    Tänk så mycket glädje och kunskap som sprungit fram ur MRR!

_MG_8784 web 2000

 

 

Kategorier: nyheter